tiistai 23. huhtikuuta 2013

Kvikiä

Nyt on vihdoin päätetty ja tilattu kylppärin kalusteet ja tuulikaapin liukuovet! Jätettiin ne Puustellin toimituksesta pois, koska ollaan kranttuja, eikä löydetty sieltä sopivaa.

Mietittiin myös teetettyä tasoa ja altaita pesuhuoneeseen Duratilta, mutta hinta tuli vastaan ja Kvikin ratkaisu vei voiton. Meille tulee siis vähän tämän näköinen ratkaisu 160 cm leveänä ja isommalla peilillä.


Eteiseen tulee isot liukuovet koko sivuseinän pituudelle ja kattoon saakka. Tilattiin samalla mustat vetimet keittiön, kodinhoitohuoneen ja vessan kaappeihin ja laatikostoihin. Lisäksi tilattiin bambusta tehdyt aterinlaatikko ja veitsitukki yhteen keittiön laatikkoon.


Sitten aloin taas miettiä kodinhoitohuoneen tasoa, jossa jouduttiin tekemään pieni kompromissi, kun Puustellilta ei löytynyt sellaista kompaktilaminaattia, jota alunperin oltaisiin haluttu, koska reuna oli niissä aina ruskea. Nytpä siis ajattelin, että jos khh:n tason saisi vielä poistettua tilauksesta ja tilattua senkin Kvikiltä. Siellä olisi vaihtoehtoina täysin musta tai valkoinen mustalla reunalla.. Voi kun se vielä onnistuisi!

Kaikki kuvat Kvik.

Ei kommentteja: