sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Sinistä

Viikonloppuna oli tiedossa partsin laittoa kevätkuntoon ja kahvittelua banoffeen kera. Tulipahan siivottua parveke talven jäljiltä ja orvokkejakin piti hakea. Ongelma vaan on, että heti kun parvekkeen laittaa kuntoon, kääntyy katse automaattisesti ikkunoihin. Kukakohan ne pesisi?

Nyt on myös kasassa viimeisetkin rakennuslupahakemuksen liitteet ja ne saadaan vietyä huomenna rakennusvalvontaan!Banoffeen ohje löytyi Elämä makeaksi -blogista. Oli muuten hyvää :)

Pohja:
300 g suklaa Digestive-keksejä
100 g voita 
Täyte:
397 g kondensoitua maitoa
2 banaania
2 dl vispikermaa
2 tl vaniljasokeria
kaakaojauhetta

Murustele keksit ja sekoita ne sulatetun voin kanssa. Pingota irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi ja taputtele keksivoi-seos vuoan pohjalle ja reunoille, nosta jääkaappiin jähmettymään.

Irrota etiketit kondensoidun maidon purkista ja laita se vesikattilaan kiehumaan alhaiselle lämmölle noin 3 tunniksi. Aukaise sitten säilykepurkki ja kaada toffee pohjan päälle, levitä tasaiseksi. Nosta jääkaappiin tai pakkaseen että seos jäähtyy.

Vaahdota kerma ja mausta se vaniljasokerilla. Pilko yksi banaani toffeen päälle, peitä torttu kermavaahdolla ja pilko toinen banaani kermavaahdon päälle. Sihtaa lopuksi kaakaojauhetta tortun päälle.

Aurinkoista sunnuntaita! 

Ei kommentteja: