perjantai 22. helmikuuta 2013

Keittiö osa X

Vihdoin se on päätetty! Tehtiin tänään kaupat Puustellin kanssa :) Kyllä tätä suunnitelmaa väännettiin ja lopuksi myyjäkin jo sanoi, että älkää nyt enää muuta katselko! Kuinkakohan monta kertaa laski meille uuden tarjouksen ja muutti suunnitelmia. Mun vaan täytyy saada nähdä ihan kaikki vaihtoehdot, että tiedän valinneeni oikein :D Oon varmaankin kaikkien myyjien painajainen...

Keittiö tulee näyttämään suunnilleen tältä: (kuvat piirsin epoq keittiöiden ohjelmalla, joten ei täysin samanlaista saanut..)


Yläkaapit ovat tosin vetimettömät eikä mitään koriste- tai valolistoja tule. Vetimet laatikoissa ovat myös pidemmät kuin kuvassa, mutta ne ostetaan erikseen, kun ei ihan oikeanlaisia Puustellilta löydetty. Taso on 20 mm musta kvartsitaso ja liesi tulee siis saarekkeeseen ja sen päälle hyvin selkeälinjainen ja simppeli liesituuletin.

Otettiin samasta paikasta myös kodinhoitohuone ja pikkuvessan kalusteet. Kylppäriä ja eteisen liukuovia jäätiin vielä vähän miettimään ja jätettiin ne toistaiseksi pois. Vessaan tulee vain valkoinen 90 cm leveä laatikosto, jonka päälle taso, johon on upotettu allas. Kodinhoitohuone tulisi samalla epoqin ohjelmalla piirrettynä näyttämään kutakuinkin tältä:


Kahden keskimmäisen alakaapin tilalle tulee pyykkikone ja kuivuri ja tännimmäisen kaapin päälle tulee allas. Sokkeleita ei luonnollisesti ole, vaan rosterijalat. Taso on valkoista laminaattia, jossa on mustat reunat.

Juuri tänä aamuna huomasin, että Puustellilta on tulossa kesäksi myös ihan uudet ekologiset rungot kaappeihin! Lisätietoa niistä löytyy täältä. Täytyypä kysellä niistä lisää vielä kun tulevat, sekä niiden kustannusvaikutuksista. Toivottavasti meidän myyjä ei siinä vaiheessa revi peliverkkareitaan :D

Ei kommentteja: