maanantai 11. helmikuuta 2013

Ihana viikonloppu

Meillä oli sunnuntaina tiedossa kummitytön 2-vuotissynttärit, joten lähdettiin viikonlopuksi minilomalle pääkaupunkiseudulle. Lauantaina ajettiin pikaisen Tampreen visiitin kautta Helsinkiin. Aikaa shoppailulle oli rajatusti, mutta yllättävän paljon parissa tunnissa ehdittiin!

Pääsin vihdoin käymään Artekin 2nd Cycle:ssa, josta olisikin löytynyt yksi tosi kiva sohvapöytä. Ei vaan uskaltanut vielä kuitenkaan ostaa..

 (kuvat otettu kännykällä, joten pahoittelut niiden huonosta laadusta)

Design Forum shopissa käytiin myös ja jäi harmittamaan, etten sitten ostanutkaan vielä Everyday designin paperikassitelinettä, se olis vaan niin kätevä. Onneksi tän virheen pääsee suht helposti korjaamaan tarvittaessa esim. täällä. Pinosta tarttui mukaan mm. näitä. 


Formverkissa pääsin tutkailemaan livenä Normann Copenhagenin One Step Up ja Hayn Woody column -kirjahyllyjä, joista jompaa kumpaa ollaan alustavasti ajateltu työhuoneeseen.Ja Ivana Helsingistä sain ostettua vielä uuden sulkakorun (edellisen tiputin laattalattialle, eikä se selvinnyt.. harmitti. Nyt oon varovaisempi!).


Illalla päästiin nauttimaan vielä serkun seurasta illallisen merkeissä ja päivän kruunasi älyttömän hyvä valkoviini Tornissa, jossa myös yövyttiin.Sunnuntaina oli vuorossa kiireetön hotelliaamiainen, Vanhan kirppari, visiitti Espoon Ikeaan ja Pikkuprinsessan synttärit. 

 
Kerrassaan täydellinen viikonloppu!

Ei kommentteja: