perjantai 29. maaliskuuta 2013

Hyvää Pääsiäistä!




Pasha

100g voita
1dl sokeria
1/2 rkl vaniljasokeria
250g rahkaa
2 dl kermaa
3 rkl rouhittua mantelia
1/2 sitruunan kuori ja mehu
ripaus suolaa

Sekoita voi ja sokeri, lisää muna ja vatkaa vaahdoksi. Laita seos paksupohjaiseen kattilaan ja kuumenna koko ajan sekoittaen. Älä keitä. Jäähdytä seos sitten edelleen sekoittaen. Sekoita joukkoon rahka, vaniljasokeri, manteli, ripaus suolaa ja sitruunan kuori ja mehu. Kääntele sitten vatkattu kerma joukkoon. Laita valumaan yön yli jääkaappiin pashamuottiin tai kotoisasta kahvikeittimen suodattimeen (katso, että tippalukko on auki ;)), johon olet lisännyt joko kylmällä vedellä kastellun harsokankaan tai suodatinpussin.


Ei kommentteja: