torstai 8. marraskuuta 2012

Hirveästi asioita mielessä, joita haluaisi tehdä tai kokeilla (erilaisia ihania ruokia ja leivonnaisia, kaikenmaailman ompeluksia ja neulomuksia, erilaisia projekteja kotona, jouluaskarteluja, kirpparikierroksia..) ja kauheasti asioita mitä pitäisi tehdä (siivoaminen, talvitakin korjaus, ikkunoiden pesu, auton pesu, pöyrän talvihuolto & renkaiden vaihto jne) ja töistä kotiin palattua on niin poikki, ettei enää meinaa sohvalta päästä ylös. Kaikki jää puolitiehen. 

Viimeaikoina on tullut sieltä sohvalta käsin selailtua hirveä määrä sisustuslehtiä ja -blogeja. Suoranainen ideoiden tulva. Tuntuu, että kaikki hyvät ideat, uudet tuttavuudet ja "hei toi pitää sitten ehdottomasti toteuttaa" -asiat unohtuu samantien, kun lehden sulkee tai tietokoneen laittaa kiinni.  Liikaa vaihtoehtoja, liian paljon valinnanvaraa. Ei pysy enää itsekkään perässä. Ja kun mitään ei voi vielä tehdä tai ostaa, kun olisivat vain tiellä, eikä edes vielä ole varma sopiiko ne sitten meidän valmiiseen taloon. Voisiko joku rajoittaa mulle vaihtoehdot valmiiksi vaikka noin kymmeneen joka asiasta (no ei oikeasti)? Tai saataisko jo edes aloittaa tekemään jotain? Kesäkuuhun on piiiiitkä aika odottaa valmiina lähtökuopissa! :D


Tänään sain vihdoin vietyä kirjat kirjastoon, korjattua sen talvitakin sekä miekkosen paidan, ostettua isänpäivälahjan ja aloitettua jollain tapaa jäsentelemään niitä ideoita kansioon...odottamaan sitä toteutusvaihetta. Sii "energiapuuskassa" sain vielä aikaan ihanan, kevyen iltapalankin <3t. Kärsimätön.

Ei kommentteja: