perjantai 17. tammikuuta 2014

Pelottaa

Meille tulee lankkumainen Trinity parketti ja päätettiin myyjän suosituksesta liimata se. Kuulemma ei ole yhtään vaikeaa ja onnistuu kyllä itseltäkin. Nyt kun ollaan ohjeita tavattu, niin jestas kun alkoi jännittämään mitä siitä oikein tulee! Tai lähinnä se, että pysyykö lankut varmasti kiinni lattiassa. Ilmeisesti tärkeintä on, että on tarpeeksi painoja päällä (puolen metrin välein vähintään 20 kg. Mistäköhän niitäkin niin valtavia määriä hommaa?). Oon kyllä jo melkein valmis vaihtamaan asennustavan, varsinkin kun meidän laatoittaja alkoi puhumaan kuulemistaan kauhukokemuksista liimatuissa lattioissa. Trinityn sivuilta pääsee katsomaan asennusvideon täältä ja helpoltahan se tuossa näyttää kun on ammattilainen hommissa. Apua sanon mä!


Nyt ollaan pari päivää tehty pohjatöitä ja lattia alkaa vihdoin olla tasainen ja kunnossa ja oikeasti on näköjään mahdollista päästä maks 2 mm vaihteluihin, mitä oli aluksi vaikea uskoa. Lattian asennus siis alkaa lähestyä ja jännitys ja stressitasot nousta sitä myöden!

4 kommenttia:

Vuodenaikatalo. kirjoitti...

Katoin ton videon ja se liima kyllä tuo hommaan varmaan oman haasteensa! Mutta jos pohjatyöt on tehty hyvin niin eiköhän se oo tärkeintä. Meillä on sopivan vinoa vähä joka puolella :)

Lycka är... kirjoitti...

Vähän hirvittää, mutta pohjat on nyt tosiaan varmaan niin hyvin tehty, kun ikinä pystyy, oli meidän laatoittajakin siinä apuna :)

Vuodenaikatalo. kirjoitti...

Hei! Missä vaiheessa teidän hommat on? :)

Lycka är... kirjoitti...

Meillä alkaa olla pienimuotonen paniikki päällä, että saadaan kaikki valmiiksi :D Muuttoon on enää kolme viikoa! On pitänyt laittaa kuvia tänne, mutta ei vaan oo edes muistanut ottaa niitä raksalla. Nyt yritän skarpata :) Laatotukset on aika hyvällä mallilla ja parketti on yhtä makuuhuonetta vaille asennettuna. Loppuviikosta tulee jo keittiökin :)