lauantai 9. marraskuuta 2013

Vähän jälkijunan kuvia

Kamera on ollut huollossa ja kuvia on viime aikoina tullut otettua vähemmän ja kaikki viime postausten kuvat on joutunut ottamaan kännykällä. Tässä nyt siis vähän jälkijunassa kuvia viimeisen kuukauden ajalta (kuvat edelleen taattua kännykkälaatua).


Mietittiin, että ehditäänkö ollenkaan maalaamaan julkkaria enää ennen talvea. Viime tippaan se jäi, mutta pari päivää ennen ensilunta tuli valmista! Saatiin myös maalattua talon päätyjen otsalaudat ja oksalaudat ja kourut ja syöksytorvet on asennettu samoin kuin kattoturvatuotteet. Räystäslautojakin on maalattu, mutta ei vielä asennettu..

Vähän seinien levytystäkin ollaan jatkettu ja takka on muurattu. Myös sähkötöitä ja IV-kanavien eristystä on tehty. Keskuspölynimurin putket on asennettu, varaston/teknisentilan lattia on maalattu ja väliseinä varaston ja autotallin välille on tehty sekä autotallia on levytetty. Puhallusvillakin saatiin asennettua ja ennen sitä yritettiin löytää ja teipata kaikki mahdolliset ja mahdottomat pienet reiät höyrysulussa. Katolle on ilmestynyt lisää läpivientejä ja smyygilaudatkin on paikoillaan. Parasta ehkä kuitenkin se, että nyt meillä on ihan oikeat kotiavaimet ja lukot ja ovenkahvat paikoillaan :)

2 kommenttia:

. kirjoitti...

Varmaan tuntunut hienolta saada avaimet käteen :) Onnea siitä!

Lycka är... kirjoitti...

Kiitos :) oli kyllä kiva etappi!