maanantai 15. heinäkuuta 2013

Raparperimehua ja lempilasit

Viikonloppuna kävin vanhempien luona raparperivarkaissa, ihan hyvän saalin vielä sain! 

Jossain vaiheessa meillä oli pulaa juomalaseista ja silloin päätin, että haluan samanlaisia laseja, kuin mummulassa oli. Vaikea niitä oli löytää, mutta pikkuhiljaa niitä on kertynyt Huuto.netistä bongattuna sekä lahjaksikin saatuna :) Kyseessä siis Riihimäen juomalasit lumikidekuviolla. 

Raparpereista tuli mehua ja kyllä sitä nyt kelpaa juoda lempilaseista!

 
Tänään timpureilla oli välipäivä. Pääsevät jatkamaan hommia huomenna kunhan saavat nosturin kattoristikoita varten. Itse oltiin kuitenkin töiden jälkeen ilta tontilla kiinnittämässä listoja patolevyihin varmaan kolmatta tai neljättä iltaa. Ihan vaan muistiksi itselle, että, jos enää ikinä rakennan taloa, niin laita patolevyjen listat kiinni ihan heti samantien, kunhan patolevyt on paikalla. On meinaan aikalailla kettumaista onkia patolevyjen välistä pieniä kiviä tms, joita sinne on muutaman päivän aikana jo ehtinyt kertyä. Ei oo kyllä sitä mukavinta hommaa koko touhu, mutta lähes valmista tuli!

2 kommenttia:

Paint it black kirjoitti...

Mulla on kanssa ollut täällä tekeillä vaikka minkälaista mehua ja yksi niistä oli myös tuo raparperimehu. Tällä hetkellä kattilassa porisee puolukkamehu ja eilen juotiin karpaloa :) Ja tietenkin mehu maistuu parhaimmalle hienoista vanhoista laseista!

Lycka är... kirjoitti...

Mäki tein tänään toisen satsin, johon laitoin kans mansikkaa. Vielä olis mustikkaa ja puolukkaakin vähän.. Sama projekti vissiin meillä menossa :D