torstai 17. tammikuuta 2013

Vähän keittiötä

Blogissa on ollut hiljaiseloa viimeaikoina, mutta niin on ollut myös talon suunnittelussa. Uusi vuosi ja nyt on hyvä taas uudella energialla tarttua toimeen! Ensimmäisen kerran ollaan käyty jo juttusilla rakennusvalvonnassa ja so far so good :) ei oikeastaan mitään huomauttamista tullut.

Ensi viikon ohjelmassa on käydä katselemassa vähän keittiöitä ja kiintokalusteita, että voidaan sitten alkaa tekemään LVI-suunnitelmia (LVI-suunnittelijakin on tosin vielä hakusessa..).

Keittiön tyyli ja värimaailma alkaa olla jo aika hyvin selvillä. Selkeälinjaiset ja pelkistetyt valkoiset kaapit ja laatikostot ja vaalea massiivipuinen taso. Keittiöön tulee myös "saareke", joka tosin on seinässä kiinni ja saarekkeeseen tulee todennäköisesti liesi. Haluaisin myös edes vähän avohyllyä keittiöön. Pitää katsoa miten kaiken saa mahtumaan järkevästi, koska kaappitilaakaan ei kai ikinä voi olla liikaa. Hahmotelmissa on jotain tähän tyyliin..


Kök
  
Aiempi pohjakuva on sen verran muuttanut muotoa, että keittiö ja iso makuuhuone on vaihtanut paikkaa. Keittiön järjestys tulee siis olemaan jotain tällaista ja se aukeaa olohuoneeseen.

Kumpa olisi jo huhtikuu, niin saisi projektin kunnolla vauhtiin edes rakennuslupahakemuksen muodossa! No eiköhän hommaa riitä ennen sitäkin. Seuraavaksi olisi vuorossa tarkemman kustannusarvion ja aikataulun hahmottelua.

3 kommenttia:

Paint it black kirjoitti...

Kiva, että ootte päässy taas eteenpäin suunnitelmissa :) Onko toi tiililadonta välitilassa myös semmonen mitä ajattelitte? Vanhemmat justiin laittoi keittiön ja niillä on hienot tiililaatat tiililadonnalla Vaasan väristä. Ne on matat ja viistoreunalla 7.5x15

Lycka är.. kirjoitti...

Joo, oon tällä hetkellä tosi ihastunut tiililadontaan suunnilleen kaikissa muodoissa ja paikoissa :D Justiin tuon kokosta oon itekkin miettinyt ja juurikin tuolla viistoreunalla :) Olispa kiva nähdä sun vanhempien kiettiön lopputulos!

Paint it black kirjoitti...

Pitääpä käydä nappaassa kuva joku päivä :)