keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Alussa oli..

Tontti!


Pitkään kestäneen oman asunnon etsimisen jälkeen tultiin siihen tulokseen, että sitä sopivaa asuntoa ei vaan tunnu löytyvän, kun takaraivossa on koko ajan ajatus ikioman talon rakentamisesta. Niinpä asunnon olisi täytynyt olla täydellinen, täydellisellä paikalla, täydellisellä pihalla ja ehkä vielä enemmänkin, että se olisi kelvannut. Sellaista ei, kumma kyllä, löytynyt..

Niinpä päätettiin sitten hakea tonttia, ensin sillä ajatuksella, että katsotaan nyt jos tärppää, että mitä sitten tehdään, mutta kun hakupaperit oli jätetty sisään, tuntui ettei paluuta enää ole, vaan se oma talo on nyt saatava rakentaa! Ensimmäisessä haussa ei onnistanut, mutta palautustonttihaku tärppäsi ja nyt meillä on tontti!


Meidän takapiha :)

Erinäisiä talokirjoja on jo selailtu kannesta kanteen moneen kertaan ja kahden talotoimittajan luona on myös vierailtu. Tapaamisten perusteella päädyttiin Kannustalolta kysymään tarjous. Lisää tietoa asiasta saadaan elokuun alussa. Tällä hetkellä eniten kiinnostaa ehkä kuitenkin Kreivitalot ja Kymppitalot puhtaasti sen perusteella, mikä kuva ollaan saatu heidän talojensa energiatehokkuudesta. Sinnepäin ollaan siis todennäköisesti seuraavaksi yhteydessä.Seuraavaksi on vuorossa asuntomessut, jotka todennäköisesti kolutaan aika paljon tarkemmin läpi kuin edellisinä vuosina. Saa nähdä jääkö sieltä jotain käteen!

Ei kommentteja: